English
Forsiden
Nyhetsarkiv
Historien
Meritter
Adelskalender
Billedgallerier
Linker
Gjestebok
Ta gjerne kontakt med oss! Send en mail til webmaster@hajduksplit.net
Internt - Logg inn
BILIC: NOK ET EVENTYR MED UFORGLEMMELIGE MINNER

Jeg blir full av ydmykhet og takknemlighet for at jeg fikk være en del av det utrolige samholdet under forrige ukes opplevelser i Italia. Ti menn på tur, ikke en antydning til krangling, fantastiske opplevelser og store prestasjoner både på og utenfor parketten. Jeg vil takke samtlige med personlige hilsener til hver enkelt:

Tomas Heggernes: Ankom Morrovalle med et stort smil om munnen og dette smilet var å se på ditt ansikt under hele oppholdet. Folk har under oppholdet komt bort til meg og skrytt voldsomt av din personlighet. Utrolig initiavrik hele veien, med på alt som måtte være og positiv til alle forslag. På banen var du en bauta i forsvaret og vartet opp med nydelige fremspill, løp og lekre kombinasjoner. En drøm å ha en så utrolig snill kar i gjengen. Setter utrolig pris på smsen du sendte i natt! Hajduk forever ;-)

Einar Jacobsen: Du er luringen som glimter til med gjennomtenkte og finurlige kommentarer hele tiden. Uten at mange vet det er det du som er min mentor i forhold til det sportslige og hvordan vi skal legge opp kampene, og hva time-outene skal brukes til. Du har en enorm evne til å få frem humoristiske perspektiv på det som skjer, og selv om du ikke er høylytt er du alltid tilstedeværende. Stille vann har dypest grunn. Utrolig viktig faktor for miljøet.

Kim Røtne: Har den mest smittende latteren i laget og er alltid med der det skjer, når det skjer. Skaper mye stemning og ordet nei finnes knapt i ditt vokabular. Vi hadde noen fantastiske stunder med competitions og andre rarieteter nettene igjennom. Holdt vel store deler av Montecosaro våken med voldsomme latterbrøl når diverse bilder ble plassert på ulike netthinner. Skaper utrolig mye glede.

Svein Brede Mella: Snill som dagen er lang. "Samme for meg"-kommentaren er der hele tiden (bortsett fra kl. 07.45 søndag morgen da du fikk tilbud om å bli med på beachen ;-)). Du organiserer mye (bestillinger av biler, drakter, passer tiden etc.) og selv om du er blant de yngste er du kanskje den mest ansvarsfulle av oss alle. Alltid med på det som er moro, og der andre "feiger" ut kjører du løpet. Den mest trofaste Hajdukeer de senere år. Du har utviklet deg til å bli en uhyre sterk utespiller, og i mine øyne er ikke du keeper lengre. Måten du drar av to mann i åpningskampen og fyrer den i motsatt hjørne er det ikke mange som klarer. Pasningen din til Berger mot Morrovalle var det Hagi-klasse over. Utrolig artig at du har tatt dette steget nå.

Amund: Er vel kanskje den som har uttrykt aller mest at du har gledet deg til denne turen, og om jeg ikke tar veldig feil ble det nok en gang innfridd ;-) "Dette e bare så fantastisk. E eg med på dette her?", var kommentarer som kom fra deg under hele oppholdet. Du er alltid 120 % tilstede og selv om du ikke er utstyrt med verdens vakreste sangstemme synges det HELE veien. Du er den personen jeg lytter aller mest til når det gjelder sosiale ting. Du er dønn ærlig på en utrolig fair måte. En fantastisk kriger på banen som også der alltid er 120% på nett.

Espen: Matematikeren vår. Har alltid smilet på lur, og er en utrolig lun og behagelig kar å ha med på tur. GPSen du hadde med var en viktig suksessfaktor for turen. Kommer aldri til å glemme hvordan vi manøvrerte oss gjennom Romas gater med GPSen din. Tidenes apparat uansett idrett. På banen er du en utrolig ballsikker bakspiller, solid hele veien og mot Latvierne var du fantastisk. Like god defensivt som offensivt. Økonomisk har du alltid kontrollen og regnearkene tar kontrollen over det meste. Nok en gang kanon å ha deg med på tur Espen.

Håvard: Du legger hele tiden til rette for andre både på og utenfor banen. Har en utrolig evne til å få frem det gode i de rundt deg og sette de i gode posisjoner. På banen var kanskje du den beste av de alle. Du finner pasningsalternativer der ingen kunne tro at det gikk an. En av dine medspillere sa til meg: "Er så utrolig deilig å spille med Håvard, er jo bare å gå på løp så ligger plutselig ballen tilrettelagt foran meg." Du er en utrolig fin samtalepartner og er veldig reflektert. Du liker å se andre lykkes, og det er sjeldent god evne. Veldig glad for å ha deg med i laget.

Eirik Skåtøy: Førstereisgutt som gled inn i Hajdukgjengen omtrent før du hadde håndhilst på samtlige. En av de mest positive og samvittighetsfulle skikkelsene jeg har støtt på. Og inntrykket jeg fikk tyder på at du har kommet for å bli :-) Du var så utrolig positiv hele veien, og viste en sjelden omsorg for dine lagkamerater hele tiden. På banen viste du den oppofrelsen vi hadde håpet på og kom på giftige løp hele tiden. Som du nevnte på slutten av turen kunne det virke som du hadde kjent folkene hele livet. Bare to dager til Hellasturen og et nytt eventyr nå :-) Kanonkjekt å ha deg med.

Thor Jørgen Spurkeland: Også du gled inn i gjengen på en fantastisk måte. Med på alt som var moro og du underholdt oss med Mons Ivar Mjelde-parodier under hele oppholdet. Neiiii, Heilt fantastiske pariodar som kasta latterkuler inn i gjengen. Smilende under hele oppholdet, og om jeg ikke misforstod deg så er du klar for nye Hajduk-eventyr når det skulle dukke opp. Spilte fantastisk futsal, og du har et rykk og en ballbehandling som blendet både oss og de andre lagene som var der. Har fått inn en helt ny dimensjon i laget med din hurtighet og evne til å utfordre så mye som du gjorde. Kanonkjekt å bli kjent med deg!

* Det var en takknemlig oppgave for meg å være "leder" under oppholdet i Italia. De fem dagene vi hadde sammen må vi ta vare på og gjemme i våre hjerter. For dette var noe helt spesielt karer. Hvis ting går trått, eller dagene blir lange, så er det bare å dra fram Morrovalle-faktoren, tenke på hvor utrolig vi hadde det der og at vi skal dit igjen og igjen og igjen...

*PS: senere i dag kommer det refleksjoner fra nykommer Eirik Skåtøy fra turen.

*Så en siste ting: TAKK!!!!!!!!!

17.06.2008  
Tilbake til nyhetsarkiv

Google
Nasjonal eliteserie 2008-2009
1. Fyllingsdalen 0 - 0 0
2. Holmlia 0 - 0 0
3. Horten 0 - 0 0
4. KFUM 0 - 0 0
5. Nidaros 0 - 0 0
6. Puma King 0 - 0 0
7. Samemafiaen 0 - 0 0
8. Sandefjord 0 - 0 0
9. Solør 0 - 0 0
10. Vega 0 - 0 0
Spillere
Robert Hisdal
Eirik Mella
Olav Gisle Tveiten
Magnus Hisdal
Rune Kandal
Svein Brede Mella
Amund Tveiten
Kim Røtne
Styret
Stig Malvin Halleraker
Bjarte Andr Hollevik
Flest kamper
1. Robert Hisdal 473
2. Eirik Mella 441
3. Olav Gisle Tveiten 413
4. Svein Brede Mella 256
5. Magnus Hisdal 211
6. Einar Jacobsen 193
7. Amund Tveiten 174
8. Rune Kandal 93
9. Espen Mellingen 88
10. Kim Røtne 88
Flest ml
1. Eirik Mella 390
2. Robert Hisdal 328
3. Magnus Hisdal 165
4. Olav Gisle Tveiten 112
5. Einar Jacobsen 96
6. Espen Mellingen 61
7. Håvard Berger 55
8. Henrik Salveson 44
9. Knut Jørgen Berg 38
10. Svein Brede Mella 37